top of page

Tentang Kami

Misi Cari Kerja Betul Betul (CKBB)

Kami berhasrat untuk membantu peniagaan di Kelantan mencari pekerja dan membantu warga Kelantan untuk mencari kerja sama ada di tempatan atau di luar negeri. Perkhidmatan kami termasuk membantu peniaga mencari pekerja melalui iklan jawatan kosong, membekal info kerja kepada yang hendak mencari kerja dan menyediakan CV/Resume bagi pemohon yang perlu dan lain-lain.

 

MANFAAT KEPADA PENCARI KERJA

Bagi setiap orang yang mencari pekerjaan,  CKBB  akan membantu anda elak dari penipuan kerja. Platform kami akan mengutamakan perniagaan yang berdaftar dan mempunyai tapak perniagaan di Kelantan. Selain itu, CKBB telah mengasingkan perkerjaan mengikut bidang untuk anda memilih bidang yang anda minat ceburi.CKBB memahami bahawa jika anda mempunyai pekerjaan yang anda sukai dengan set kemahiran yang betul untuk cemerlang, berkemungkinan besar anda akan mendapat kepuasan dalam apa yang anda lakukan. Adalah menjadi kepentingan CKBB untuk memastikan anda menikmati kerja anda supaya masyarakat mendapat manfaat daripada potensi sebenar anda.

 

 

FAEDAH KEPADA MAJIKAN

Faedah paling ketara yang boleh ditawarkan oleh CKBB kepada majikan di CKBB ialah menghapuskan permohonan pekerjaan yang tidak sesuai. Kami faham bahawa kebanyakan perniagaan, terutamanya yang lebih kecil, bergelut untuk mencari bakat yang sesuai. Mereka menghabiskan banyak masa dan wang untuk menyampaikan berita itu, tetapi hanya untuk mencari orang yang tidak hadir temuduga atau pekerja yang separuh hati. Proses yang sangat mengecewakan untuk mendapatkan calon yang tepat untuk membina modal insan perusahaan semakin menjadi penghalang besar kepada pertumbuhan nilainya. Hala tuju yang dituju oleh CKBB adalah untuk mewujudkan masyarakat di mana calon yang tepat melaksanakan pekerjaan yang betul.

 

TENTANG KAMI

Bagi membuatkan platform CKBB lagi baik, kami memerlukan pemuda-pemuda yang pandai Wix Creator, Webpage design, atau  ilmu dan kemahiran berkaitan untuk menyertai kami.Kami menghargai dan mengalu-alukan cadangan dari kalangan masyarakt untuk kebaikan CKBB. Sila berhubung dengan kami di whatsapp 011-58701220

bottom of page